Vis Norden frem med plakater

Vores plakater bringer den nordiske natur og arkitektur ind i dit hjem med flotte og minimalistiske plakater i enkle farver og afdæmpede nuancer. Det er plakater, der matcher en lys og skandinavisk indretningsstil, hvor få elementer er i fokus.

Vores moderne nordiske plakater egner sig rigtig godt til væggen sammen med andre og simple elementer. Plakaterne er designet med henblik på at understrege en nordisk og let indretning i soveværelser, stuer og entreer.

Gå på opdagelse i vores sortiment og se, om ikke du kan finde en nordisk plakat eller to, som passer perfekt til den tomme væg derhjemme.

Besøg shoppen

Stor eller lille? Vi har nordiske plakater i mange størrelser

Den lille stue. Hyggehjørnet. De store tomme vægge. Uanset hvor i din bolig, du mangler en plakat eller to, har vi det til dig. Udvalget består af nordiske plakater i forskellige udtryk og i forskellige størrelser.

Det giver dig mulighed for at finde noget til den lille væg såvel som de store tomme flader. Men, vores alsidige sortiment giver dig også mulighed for at kombinere vores plakater på kryds og tværs, så du kan skabe netop det mood og det udtryk, du godt kunne tænke dig.

Når du køber nordiske plakater hos os, opnår du et mere unikt touch til din bolig, da vi kun sælger et begrænset antal af hver eneste plakat. Vil du derfor gerne pryde væggen med plakater, der ikke er at finde hos mange andre, kan du gribe chancen for det hos os.

Kontakt
Bryllup Møns Klint 2020 ⸻

Plakater, der viser naturen og arkitekturen frem

Nordiske plakater er, hvad vi omfavner her på shoppen. Når du dykker dybere ned i udvalget, finder du:

  • Naturplakater, der afspejler vejret og det særlige mood
  • Arkitektoniske plakater, der fremhæver unikke seværdigheder og detaljer
  • Fine art plakater med farver og illustrationer, der afspejler Norden

Håbet er, at du finder en eller flere plakater, som passer perfekt ind i din bolig og indretning – eller som kan være med til at understrege den.

Vi udvider udvalget løbende og håber, at vi med tiden kan bidrage til at pryde dit hjem og dine vægge med flotte nordiske plakater.

Kontakt
Bryllup Møns Klint 2020 ⸻
Bryllup Møns Klint 2020 ⸻

Flere små øjeblikke fra brylluper

Se billederne herKontakt

Kreativ & erfaren bryllupsfotograf

Vi fotograferer ved bryllupper i København
& resten af landet.

Kontakt

Kreativ & erfaren bryllupsfotograf

Et bryllup er kulminationen på to menneskers kærlighed til hinanden. Men det er også et stærkt øjebliksbillede på to menneskers fælles rejse. I fortid, nutid og fremtid. På godt og på ondt. Som bryllupsfotograf er det rørende at fange netop de følelser og den rejse gennem et kamera.

Det er en kunst at fange lidenskaben og kærligheden mellem to mennesker gennem smukke billeder. En endnu større kunst er det at fange de øjeblikke, som gennem billeder med det samme viser, hvem I er. Det er noget, vi som jeres bryllupsfotograf med stor passion og ære gerne kaster os ud i.

Med linsen fanger og fotograferer vi de små berøringer og de kærlige blikke, som fylder jer med lykke og glæde. Kameraet får det hele med; smilene, tårerne og alle de følelser, som kommer til udtryk på sådan en stor dag mellem jer og jeres gæster.

Som bryllupsfotograf fanger vi med andre ord jeres ultimative kærlighed til hinanden.

Kontakt

Få minder for livet med en bryllupsfotograf

Den vigtigste opgave som bryllupsfotograf er at være til stede uden helt at være der. For det er vores passion at fange de særlige stunder mellem jer som par og jeres gæster, der opstår, når der ikke bliver lagt mærke til kameraet. For det er i de naturlige og trygge øjeblikke, at atmosfæren og kærligheden til hinanden opstår og fanges bedst med linsen.

Men det er ikke kun jeres kærlighed til hinanden og glæden mellem jeres gæster, som vi sørger for at fotografere. Vi kommer også omkring dekorationer, detaljer og situationer, som alt sammen er med til at skabe rammen om jeres store og særlige dag.

Efter den store dag redigerer vi de gode og særlige billeder, så I selv og sammen med jeres familier og gæster kan mindes glæden og den fantastiske atmosfære.

Vi håber, at vi sammen med jer kan gøre bryllupsdagen til noget helt særligt. Både under og efter.

Kontakt

Flere små øjeblikke fra brylluper

Se billederne herKontakt